Святковий концерт «Фольклорний віночок нашої громади»(+ФОТО)

Дата: 02.08.2021 17:54
Кількість переглядів: 1964

Фото без опису

Сучасність стукає у наші двері. Сучасність примушує нас по-новому дивитись на світ. Сучасність просить нас не забувати минуле на шляху в майбутнє.

Зараз - особливий час. Ми звертаємось до джерел народної творчості, до народних традицій і як радісно усвідомлювати, що вони сьогодні оновлюються, оживають і мабуть, чим більше ми будемо про них знати, тим життя наше буде радіснішим, духовно багатшим.

«Фольклорний віночок нашої громади», саме під такою назвою відбулося фольклорне свято у Чинадіївській громаді. Усі працівники закладів культури активно долучилися до святкового дійства: у фойє Чинадіївського будинку культури було відтворено виставку народно-прикладного мистецтва, працівники бібліотек розповідали про родзинки свого села, звичаї та обряди, ознайомлювали глядачів з раритетними виданнями, які наявні в сільських бібліотеках. Увагу глядачів привернули майстер-класи по особливостям виготовлення дерев’яної ложки своїми руками та декоруванню предметів побуту.

Аматори клубних формувань та керівники клубів та будинків культури підготували концертну програму, яка була різнобарвною та насиченою різними фольклорними відтінками, які відобразилися у піснях, танцях, гуморесках, віршах та сценках.

Сподіваємося, що гості та жителі громади і всі ті, хто завітав на наше свято отримали заряд енергії та позитивного настрою.

Приємним сюрпризом для глядачів була фотозона, яка буде нагадувати всім нам про гарно проведений час і залишиться у спогадах та світлинах.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь