НАССР у закладах освіти - основний інструмент контролю безпеки харчування

Дата: 12.07.2021 15:00
Кількість переглядів: 1048

Фото без опису12 липня 2021 року відбулася нарада керівників закладів дошкільної освіти Чинадіївської селищної ради. Нараду проводили начальник відділу освіти, молоді та спорту, у справах дітей та культури Чинадіївської селищної ради Ващенок М.М., головний спеціаліст з питань освіти відділу Притула Л.О. та аудитор по впровадженню системи харчування Александрова С.В.

На нараді було обговорено ряд питань:

1. Про впровадження системи НАССР в закладах дошкільної освіти Чинадіївської селищної ради Мукачівського району Закарпатської області. 

2. Про двотижневе меню на літній оздоровчий період в закладах дошкільної освіти.

3. Про підготовку матеріально-технічної бази ЗДО Чинадіївської селищної ради до роботи у 2021-2022 навчальному році.

Александрова С.В., аудитор по впровадженню системи харчування, наголосила, що НАССР у закладах освіти є основним інструментом для безпеки харчування. Головним завданням системи НАССР є аналіз небезпек  і проведення поетапного контролю за всіма етапами приготування страв, починаючи від прийому продуктів харчування і до моменту подачі готової страви. Наголосила, що впровадження системи НАССП є важливим і актуальним етапом забезпечення здорового і безпечного харчування дітей дошкільного віку у закладах освіти.

За результатами наради керівники закладів дошкільної освіти отримали ряд доручень та завдань щодо підготовки закладів освіти до роботи в осінньо-зимовий період.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь