«На крилах прощального вальсу…»

Дата: 04.07.2021 11:59
Кількість переглядів: 1750

Фото без опису

3 липня Чинадіївський заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів провів у самостійне життя 60 випускників.

За традицією всі випускники зібралися на подвір’ї рідної школи, щоб сфотографуватись та попрощатись з улюбленими наставниками. Зробивши колективне фото, хлопці та дівчата, здавалося щойно «зійшли» з обкладинок модного журналу, пройшлися святковою ходою селищем.

І ось розпочався урочистий момент, вручення свідоцтв про повну загальну середню освіту.

На святі був присутній голова Мукачівської районної ради Михайло Лабош, який привітав випускників із закінченням навчального закладу та побажав їм успіхів та щастя у дорослому житті, а також подякував батькам за виховання своїх нащадків та неймовірну підтримку.

З привітальним словом до своїх випускників звернулася директор школи Ольга Попович, вона побажала їм віри в себе, здійснення мрій та щасливої життєвої дороги. Також зі словами привітання звернувся до випускників селищний голова Володимир Андрушко, він зауважив що випускний вечір – незабутній момент у житті кожного старшокласника, та наголосив що вже завтра перед випускниками відкриються тисячі доріг, але кожен з них обере свій особистий життєвий шлях. Тож нехай цей шлях для кожного буде успішним, щасливим, а поруч нехай завжди будуть вірні друзі та мудрі наставники.

Після привітань директор школи та селищний голова урочисто вручили свідоцтва про повну загальну середню освіту. В цьому році троє випускників отримали золоті медалі та двоє - срібні, а селищний голова на додачу вручив медалістам грошову винагороду. Трьом випускникам, які отримали золоті медалі голова вручив грошові сертифікати на 10 000,00 грн. кожному, а срібним медалістам – відповідно сертифікати на 5 000,00 грн. кожному.

Михайло Лабош нагородив грамотами Мукачівської районної ради кращих педагогів за сумлінну, плідну працю, забезпечення високої результативності роботи, за вагомий внесок у справі навчання та виховання підростаючого покоління, високий рівень професійної майстерності, творчість, активну життєву позицію.

Сповнені тривоги і тепла випускники продовжили вітати всіх присутніх на святі вчителів, батьків, даруючи їм слова подяки, пісні, та квіти. Звичайно не обійшлося без вальсу випускників, який зачарував всіх присутніх на святі. Наприкінці свята діти заспівали пісню батькам, батьки аплодували дітям стоячи зі сльозами на очах.

Заспівавши фінальну пісню, випускники разом з батьками пішли рішучим кроком зустрічати свій перший дорослий ранок.

В добру путь дорогі випускники!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь