Круглий стіл з питань управління освітою у громадах

Дата: 14.06.2021 18:00
Кількість переглядів: 598

  Фото без опису14 червня 2021 року на базі Чинадіївського ЗЗСО І-ІІІ ступенів працівники управління Державної служби якості освіти в Закарпатській області зустрілися із представниками місцевих органів управління освітою та керівниками закладів загальної середньої та дошкільної освіти Чинадіївської селищної ради, Кольчинської селищної ради, Неліпинської сільської ради Мукачівського району.

     У форматі круглого столу учасники обговорили питання щодо управління освітою у громадах, розбудови у закладах освіти внутрішньої системи забезпечення якості освіти, проведення інституційних аудитів, організації та проведення конкурсів на посади керівників закладів освіти.

     Начальник управління Державної служби якості освіти у Закарпатській області Марія Сігетій розповіла присутнім про діяльність, функції та повноваження управління Служби, окремо наголосила на повноваженнях засновника закладу освіти щодо обрання, призначення на посаду керівника ЗЗСО. З презентаційними матеріалами виступили також начальник відділу інституційного аудиту Наталія Гордуз, начальник відділу взаємодії з органами місцевого самоврядування, моніторингу та позапланового контролю закладів освіти Ельвіра Лесишин та заступник начальника відділу інституційного аудиту управління Служби Оксана Гербей.

     Присутні обговорили питання розбудови внутрішньої системи якості освіти, управління освітою у громадах та отримали інформацію щодо забезпечення закладами освіти відкритого доступу до інформації на веб-сайтах.

     «Ми прагнемо у нашій територіальній громаді створити освітні заклади, в яких дітям буде зручно та комфортно навчатися, в яких успішно реалізуються всі позитивні та далекоглядні плани. Сподіваємось, що працівники управління Державної служби якості освіти у Закарпатській області нам у цьому допоможуть», - підсумував і подякував працівникам управління Державної служби якості освіти за організовану зустріч, начальник відділу освіти, молоді та спорту, у справах дітей та культури Чинадіївської селищної ради Микола Ващенок. За результатами зустрічі представники місцевих органів управління освітою та керівники закладів освіти отримали ряд методичних рекомендацій до подальшої роботи.

(За матеріалами управління Державної служби якості освіти в Закарпатській області )



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь