Святкування з нагоди Міжнародного дня захисту дітей!

Дата: 30.05.2021 22:10
Кількість переглядів: 1899

Фото без опису

Дитинство – найпрекрасніша мить нашого життя, це – пора сподівань та здійснення мрій. Немає більшого щастя у світі, аніж посмішка дитини. Піклування про підростаюче покоління, його майбутнє – головний обов'язок батьків, суспільства та держави. Врешті-решт, саме для цього всі ми живемо та працюємо.

Зігріваючи теплом і любов'ю кожне дитяче серце, об'єднуючи зусилля заради майбутнього – ми виховуємо достойних українців, які неодмінно стануть гордістю держави. Діти – наше майбутнє, а значить – майбутнє Чинадіївської громади і всієї України. Саме від нас, дорослих, залежить, яким буде становлення маленької людини та як складеться її доля.

Тому наше основне завдання – виховати своїх дітей розумними, порядними, добрими, з щедрою та гармонійною душею, впевненими в собі. А ще – прищепити їм палку любов до знань, рідної Батьківщини, мови та культури.

Саме напередодні Міжнародного дня захисту дітей, 30 травня відбулася концертна програма у клубній установі селища Чинадійова. На святі були присутні селищний голова Володимир Андрушко, начальник відділу освіти, молоді та спорту, у справах дітей та культури Микола Ващенок, депутат Іван Добош, активні учасники художньої самодіяльності клубу, вихованці Чинадіївського дитячого будинку та учні Чинадіївської мистецької школи.

«Любі діти! Нехай роки дитинства будуть яскравими та незабутніми, а в житті кожного обов’язково засяє зірка, що вкаже шлях до щасливого прийдешнього. Ви – наше майбутнє, майбутнє нашої держави, нашої Планети. Тому зичимо Вам якомога більше щирих усмішок, приємних несподіванок долі, веселих та надійних друзів.

Щастя вам, чистого і мирного неба, сонячних ранків, світлих і неповторних вражень, здоров’я та удачі на життєвих дорогах!» - З такими словами звернувся до присутніх селищний голова Володимир Андрушко та порадував дітей солодкими гостинцями.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь