Нарада керівників закладів освіти Чинадіївської селищної ради

Дата: 17.05.2021 20:00
Кількість переглядів: 1011

Фото без опису17 травня 2021 року відбулась нарада керівників закладів загальної середньої та дошкільної освіти Чинадіївської селищної ради, за участю Арендаша В.П., заступника голови з питань діяльності виконавчих органів Чинадіївської селищної ради, Діус Н.І., керуючої справами (секретаря) виконавчого комітету Чинадіївської селищної ради, Ващенка М.М., начальника відділу освіти, молоді та спорту, у справах дітей та культури Чинадіївської селищної ради, спеціалістів відділу, керівників закладів освіти.

     На порядок денний виносились питання:

1. Про закінчення 2020-2021навчального року:

     - подача наказів про відпустки працівникам закладів освіти;

   - про проведення свята  Останнього дзвоника та вручення документів про освіту, похвальних листів та грамот.

2. Про звітування керівників закладів освіти за підсумками роботи у 2020-2021 навчальному році.

3. Про організацію роботи в закладах дошкільної освіти в літній оздоровчий період.

4. Про підготовку закладів освіти до нового навчального року.

     Арендаш В.П. ознайомив присутніх із станом проведення поточних та капітальних ремонтів у закладах освіти Чинадіївської селищної ради, висвітлив перспективні плани з цього напрямку роботи.

     Діус Н.І. наголосила присутнім про необхідність упорядкування штатних розписів закладів освіти, відповідно до Типових та  на основних вимогах до ведення ділової документації у закладах освіти.

     Ващенок М.М. поінформував присутніх щодо завершення 2020-2021 навчального року, про проведення свята Останнього дзвоника та вручення документів про освіту. Наголосив на подачі керівниками закладів освіти графіків звітування за підсумками роботи у 2020-2021 навчальному році та умовах їх проведення. Окремо обговорено питання про організацію роботи у закладах дошкільної освіти у літній період та підготовки закладів освіти до нового навчального року.

     Грицаюк О.М., головний бухгалтер централізованої бухгалтерії відділу освіти, молоді та спорту, у справах дітей та культури Чинадіївської селищної ради поінформувала присутніх щодо подачі графіків відпусток працівників закладів освіти та графіків подачі потреби у продуктах харчування для ЗДО Чинадіївської селищної ради.

     За результатами наради керівники закладів освіти Чинадіївської селищної ради  отримали ряд доручень та завдань, а також методичні рекомендації до подальшої роботи.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь