Заходи до Дня пам’яті та примирення і Дня перемоги над нацизмом у Другій світовій війні

Дата: 07.05.2021 15:04
Кількість переглядів: 2304

Війна… Страшна війна минулого століття, пекуча рана, яка болить досі чи не в кожній родині України. 8–9 травня Україна традиційно вшановує День пам’яті та примирення і День перемоги над нацизмом у Другій світовій війні. З цієї нагоди 6 травня у музеї «Партизанської слави» села Бабичі працівниками культури Чинадіївської селищної ради проведено урочистий захід «Ніхто не забутий, ніщо не забуте!..».

У заході взяли участь голова Чинадіївської селищної ради Володимир Андрушко, начальник відділу освіти, молоді та спорту, у справах дітей та культури Чинадіївської селищної ради Микола Ващенок, староста Бабичівського старостинського округу Юрій Русин, староста Брестівського старостинського округу Іван Зубак, староста Бистрицького старостинського округу Іван Цалан, працівники освіти, культури та учнівська молодь, представники громадських організацій і мешканці громади.

«Сьогодні ми вшановуємо пам'ять усіх, хто наближав перемогу над нацизмом. Всіх, хто звільняв Україну… Вірю, що наша пам'ять про них слугуватиме запорукою того, що подібна трагедія більше не повториться у світовій історії» - з такими словами звернувся до присутніх селищний голова Володимир Андрушко. Усі присутні на заході висловили повагу борцям проти нацизму вшанувавши подвиг українського народу, його значний внесок у перемогу хвилиною мовчання.

Вічна і світла пам'ять полеглим. Доземний уклін і сердечна вдячність усім ветеранам за подвиг заради щасливого життя нащадків.

Завершилися заходи концертною програмою, яку підготували для присутніх учні та викладачі Чинадіївської мистецької школи на чолі з директором закладу Михайлом Фендиком.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь