Відлуння Чорнобиля

Дата: 26.04.2021 22:41
Кількість переглядів: 2311

Фото без опису

26 квітня 2021 року виповнюється 35 річниця з дня трагедії на Чорнобильській атомній електростанції. З цієї нагоди у Парку слави, біля пам’ятного знаку «Дзвони Чорнобиля», розташованому на території Чинадіївської громади відбувся мітинг-реквієм з покладанням квітів до Пам'ятника ліквідаторам аварії на Чорнобильській АЕС.

У даному заході взяли участь голова Чинадіївської селищної ради Володимир Андрушко, заступник селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради Василь Арендаш, голова Мукачівської районної державної адміністрації Едгар Токар, перший заступник голови Мукачівської РДА Роман Тарабій, працівники культури селищної ради, учні Чинадіївської ЗЗСО І-ІІІ ступенів, ліквідатори аварії, представники громадських організацій і мешканці громади.

Ліквідатори аварії на Чорнобильській ЧАЕС отримали почесні грамоти від голови Мукачівської РДА та грамоти від голови Чинадіївської селищної ради Володимира Андрушко.

Настоятель Чинадіївського Свято-Миколаївського храму отець Юрій відслужив панахиду за тими чорнобильцями, котрі відійшли у небуття.

Присутні запалили лампадки та поклали квіти до пам’ятного знаку «Дзвони Чорнобиля».

Низько вклоняємось усім ліквідаторам аварії на ЧАЕС нашої громади, які 35 років тому, не шкодуючи свого здоров’я і життя, працювали в зоні радіаційного лиха аби якомога швидше ліквідувати наслідки Чорнобильської трагедії, обмежити біду, тим, хто зупинив розбурхану стихію некерованої ядерної реакції і зробив вагомий внесок у справу подолання наслідків Чорнобильської катастрофи.

Щиро бажаю всім Вам та Вашим рідним і близьким міцного здоров’я, життєвої енергії, сімейного затишку, щастя, миру, добра й злагоди. Хай завжди поруч з Вами буде людська подяка за Ваші добрі справи!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь