Вітаємо Панасович Христину, вихованку Чинадіївської мистецької школи та художнього керівника - Шишканинець Світлану Олександрівну, з перемогою у Всеукраїнському Конкурсі учнівської творчості «Об’єднаймося ж, брати мої!»

Дата: 18.03.2021 16:19
Кількість переглядів: 896

    Фото без опису 04 березня 2021 р. у м. Києві Державний науково-методичний центр змісту культурно-мистецької освіти підвів підсумки 4-го етапу XХ Всеукраїнського конкурсу учнівської творчості під гаслом «Об’єднаймося ж, брати мої!», присвяченого Шевченківським дням, у номінаціях «Образотворче мистецтво» та «Декоративно-прикладне мистецтво». Конкурс з 2003 р. проводиться спільно з Міністерством культури України (зараз Міністерство культури та інформаційної політики України) та Міністерством освіти і науки України, з метою виявлення творчого потенціалу талановитої учнівської молоді.

     Згідно з Положенням про Всеукраїнський конкурс учнівської творчості за рішенням журі однією з переможців у номінації "Декоративно-прикладне мистецтво" з роботою "Моя думка, моя пісня не вмре, не загине..." , техніка виконання - ткацтво (гобелен) стала вихованка Чинадіївської мистецької школи - Христина Панасович, художній керівник - Шишканинець Світлана Олександрівна. Відділ освіти, молоді та спорту, у справах дітей та культури Чинадіївської селищної ради вітає з перемогою та бажає успіхів!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь