Вітаємо Панасович Христину, вихованку Чинадіївської мистецької школи та художнього керівника - Шишканинець Світлану Олександрівну, з перемогою у Всеукраїнському Конкурсі учнівської творчості «Об’єднаймося ж, брати мої!»

Дата: 18.03.2021 16:19
Кількість переглядів: 842

    Фото без опису 04 березня 2021 р. у м. Києві Державний науково-методичний центр змісту культурно-мистецької освіти підвів підсумки 4-го етапу XХ Всеукраїнського конкурсу учнівської творчості під гаслом «Об’єднаймося ж, брати мої!», присвяченого Шевченківським дням, у номінаціях «Образотворче мистецтво» та «Декоративно-прикладне мистецтво». Конкурс з 2003 р. проводиться спільно з Міністерством культури України (зараз Міністерство культури та інформаційної політики України) та Міністерством освіти і науки України, з метою виявлення творчого потенціалу талановитої учнівської молоді.

     Згідно з Положенням про Всеукраїнський конкурс учнівської творчості за рішенням журі однією з переможців у номінації "Декоративно-прикладне мистецтво" з роботою "Моя думка, моя пісня не вмре, не загине..." , техніка виконання - ткацтво (гобелен) стала вихованка Чинадіївської мистецької школи - Христина Панасович, художній керівник - Шишканинець Світлана Олександрівна. Відділ освіти, молоді та спорту, у справах дітей та культури Чинадіївської селищної ради вітає з перемогою та бажає успіхів!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь