З Днем народження, Василю Петровичу!

Дата: 28.02.2021 06:00
Кількість переглядів: 1566

Фото без опису

Сьогодні святкує свій ювілейний день народження заступник Чинадіївського селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради Василь Петрович Арендаш!

 

Шановний Василю Петровичу! Від щирого серця зичимо Вам завжди відчувати задоволення та гордість від успішного втілення планів. Ваш неймовірний професіоналізм, досконале знання професійної сфери, щира турбота про добробут громади, порядність і тактовне ставлення до оточуючих – взірець для наслідування!

 

Прийміть наші побажання наснаги на  підкорення всіх життєвих вершин. Хай злагода у родині, всебічна підтримка вірних друзів, плідна праця колективу надихають Вас на нові звершення. Щастя, гармонії, яскравих радісних вражень щодня!

 

Мрійте, посміхайтесь,  насолоджуйтесь кожною миттю, щоб кожен ранок був щасливим, день-корисним, вечір-незабутнім. Дивіться вперед з надією, назад із вдячністю, по сторонах - з любов´ю. Зустрічайте кожен день з посмішкою, і він обов´язково відповість Вам взаємністю.

Міцного Вам здоров´я, Божого благословення, сімейного затишку і щастя, щедрої світлої долі, багатої на любов і добро.

З повагою та найкращими побажаннями селищний голова, колектив Чинадіївської селищної ради, депутатський корпус та виконавчий комітет


Коментарі:

Эрика Луців
2021-02-28 14:19:17

Шановний Василь Петрович! Прийміть найщиріші вітання та побажання з нагоди Вашого Дня народження. Цього святкового дня бажаємо здоров'я, щастя і добробуту Вам і Вашій родині, успіхів і здобутків у всіх справах, наснаги та натхнення. Хай поруч з Вами будуть надійні, щирі друзі, близькі люди. Зичимо Вам, аби кожен Ваш день був наповнений корисними справами і теплом людських відносин, мрії втілювалися у життя та приносили бажану радість і задоволення. З повагою депутати Чинадіївської селещної ради від фракції » ВО Батьківщина»

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь