ОГОЛОШЕННЯ!

Дата: 18.08.2023 10:53
Кількість переглядів: 214

Фото без описуОГОЛОШЕННЯ

про відкритий архітектурний конкурс

на розробку концептуальної архітектурної пропозиції монументу у пам’ять про загиблих захисників України у війні з російським агресором на території кладовища, по вулиці Молодіжній у смт. Чинадійово, на землях комунальної власності  Чинадіївської територіальної громади.

 

1. Відповідальним за організацію конкурсу є виконавчий комітет Чинадіївської селищної ради (вул. Волошина, 41, смт. Чинадійово, Мукачівський р-н, Закарпатської область, 89640, тел. (03131) 4-99-98.

2. Склад журі: 9 осіб, у тому числі з 6 архітекторів.

3. Терміни проведення: чотири місяці в один тур у період з 18 серпня 2023 по 18 грудня 2023 року.

4. Запитання до замовника: до 18 грудня 2023 року.

5. Місце отримання вихідних матеріалів учасниками: виконавчий комітет Чинадіївської селищної ради (вул. Волошина, 41, смт.Чинадійово, Мукачівський р-н, Закарпатська область, 89640, тел. (03131) 4-99-98.

6. Вимоги до оформлення конкурсних проектів.

Конкурсні пропозиції подаються у закритому конверті у ЦНАП Чинадіївської селищної ради за адресою: смт. Чинадійово, вул. Волошина, 59/1, з позначкою на «Конкурс. Ескізний проєкт монументу у пам’ять про загиблих захисників України у війні з російським агресором на території кладовища, по вулиці Молодіжній у смт. Чинадійово, на землях комунальної власності  Чинадіївської територіальної громади» до 18 грудня 2023 включно.

У конкурсі можуть приймати участь як фізичні особи так і юридичні особи, авторські колективи, громадські об’єднання.

Для участі у конкурсі необхідно подати конкурсну пропозицію, яка включає:

- схема генерального плану М1:500;

- візуалізація об’єкту 3-5 ракурсів;

- пояснювальну записку з викладом загальної концепції проекту в обсязі не більш двох сторінок надрукованих шрифтом 14 через 2 інтервали;

- інформаційний лист, що має довідку про учасника (ів) конкурсу: прізвище ім’я по батькові, рік народження, поштова адреса, номер контактного телефону.

Кожен учасник конкурсу може подати необмежену кількість ескізних проектів монументу у пам’ять про загиблих захисників України у війні з російським агресором на території кладовища, по вулиці Молодіжній у смт. Чинадійово, на землях комунальної власності  Чинадіївської територіальної громади.

7. Конкурс проводиться без грошового преміювання. Переможець конкурсу отримує замовлення на подальше розроблення проектно-кошторисної документації проекту монументу у пам’ять про загиблих захисників України у війні з російським агресором на території кладовища, по вулиці Молодіжній у смт. Чинадійово, на землях комунальної власності Чинадіївської територіальної громади. При цьому між замовником і переможцем конкурсу укладається відповідна угода (контракт) у порядку, встановленому чинним законодавством. Якщо переможець конкурсу з будь-яких підстав не може безпосередньо здійснювати подальше розроблення проектно-кошторисної документації, за ним зберігається право на авторську участь у цій роботі або за його згодою, на отримання відповідної авторської винагороди за використання його конкурсного проекту в порядку, встановленому законодавством.

8. Місце проведення: приміщення Чинадіївської селищної ради, у смт. Чинадійово по вул. Волошина, 41, малий зал засідань.

9. Робота журі, підведення підсумків: 25 грудня 2023 року.

10. Оприлюднення підсумків: протягом місяця після прийняття рішення журі в засобах масової інформації та офіційному веб-сайті замовника та організатора.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь