ПОВІДОМЛЕННЯ Чинадіївської селищної ради

Дата: 16.08.2023 08:56
Кількість переглядів: 160

Фото без описуЧинадіївська селищна рада оголошує про початок процедури розгляду та врахування пропозицій громадськості до проекту детального плану території та Звіту про стратегічну екологічну оцінку проекту містобудівної документації місцевого рівня.

 

ПОВНА НАЗВА ДОКУМЕНТА ДЕРЖАВНОГО ПЛАНУВАННЯ

            Детальний план території на земельну ділянку, яка перебуває у приватній власності (кадастровий номер: 2122755500:01:038:0002) гр. Ганькович Нелі Юріївни для зміни цільового призначення із земель житлової та громадської забудови «для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель  і споруд (присадибна ділянка)» на землі промисловості, транспорту, електронних комунікацій, енергетики, оборони та іншого призначення «для розміщення та експлуатації будівель і споруд автомобільного транспорту та дорожнього господарства», площею 0,0964 га, за адресою: вулиця Глинянська (Чапаєва), 1«а», смт. Чинадійово.

            Мета розроблення детального плану - зміна цільового призначення земельної ділянки, уточнення планувальної структури і функціонального призначення земельної ділянки, загальною площею 0,0964 га на предмет можливості розміщення будівель мийки самообслуговування на 4-и бокси з допоміжними спорудами.

            Проект розроблено на підставі:

рішення двадцятої чергової сесії восьмого скликання Чинадіївської селищної ради від 11 серпня 2022 року № 1496 «Про надання дозволу на розробку детального плану земельної ділянки»;

генерального плану смт. Чинадійово;

пропозицій щодо визначення обсягу СЕО, наданих Департаментом охорони здоровя Закарпатської ОВА (від 21.02.2023 № 30/06-3/6) та Департаментом екології та природних ресурсів Закарпатської ОВА (від 13.02.2023 № 160/02-01);

завдання на проектування.

            Замовник містобудівної документації — Чинадіївська селищна рада.

            Виконавець проекту детального плану території та Звіту про СЕО – ФОП, архітектор Степан Фекете.

 

ОРГАН, ЩО ПРИЙМАТИМЕ РІШЕННЯ ПРО ЗАТВЕРДЖЕННЯ ДОКУМЕНТА ДЕРЖАВНОГО ПЛАНУВАННЯ

Чинадіївська селищна рада

 

ПЕРЕДБАЧУВАНА ПРОЦЕДУРА ГРОМАДСЬКОГО ОБГОВОРЕННЯ

            Дата початку та строки здійснення процедури: громадське обговорення проекту Детального плану та Звіту про стратегічну екологічну оцінку розпочинається з 15 серпня 2023 року та триватиме до 15 вересня 2023 року. Звіт про СЕО оприлюднюється на офіційному веб-сайті Чинадіївської селищної ради державної адміністрації: https://chynadiivska-gromada.gov.ua

 

СПОСОБИ УЧАСТІ ГРОМАДСЬКОСТІ

            Громадськість в межах строку громадського обговорення має право подати в письмовій формі зауваження та пропозиції до звіту із стратегічної екологічної оцінки та проекту документу державного планування. Усі зауваження і пропозиції до проекту документа державного планування та звіту про стратегічну екологічну оцінку, одержані протягом встановленого строку, підлягають обов’язковому розгляду замовником. За результатами розгляду замовник враховує одержані зауваження або вмотивовано їх відхиляє.

Матеріали проєкту містобудівної документації на місцевому рівні не публікуються на офіційному веб-сайті селищної ради, оскільки підлягають обмеженню на період дії правового режиму воєнного стану. Ознайомитися з проектом Детального плану та звітом про стратегічну екологічну оцінку можна в приміщенні адмінбудинку Чинадіївської селищної ради за адресою: 89640, вул. Волошина, 41, смт. Чинадійово, Мукачівський р-н.

 

ДАТА, ЧАС І МІСЦЕ ПРОВЕДЕННЯ ЗАПЛАНОВАНИХ ГРОМАДСЬКИХ СЛУХАНЬ

  15 вересня 2023 року об 17.00 годині у приміщенні адмінбудинку Чинадіївської селищної ради за адресою: 89640, вул. Волошина, 41, смт. Чинадійово, Мукачівський р-н., відбудуться громадські слухання з презентацією та експонуванням проекту детального плану території.

 

ОРГАН, ДО ЯКОГО ПОДАЮТЬСЯ ЗАУВАЖЕННЯ І ПРОПОЗИЦІЇ, ЙОГО ПОШТОВА

ТА ЕЛЕКТРОННА АДРЕСИ ТА СТРОКИ ПОДАННЯ ЗАУВАЖЕНЬ І ПРОПОЗИЦІЙ

            Зауваження і пропозиції до Звіту із стратегічної екологічної оцінки, проекту Детального плану території подаються у письмовому вигляді до Чинадіївської селищної ради за адресою: 89640, вул. Волошина, 41, смт. Чинадійово, Мукачівський р-н.

Контактний тел.: (03131) 4-99-98,  e-mail: golova@chynadiivska-gromada.gov.ua

            Строк подання зауважень і пропозицій становить 30 днів, тобто до 15 вересня 2023 року. Пропозиції та зауваження, подані після встановленого строку, не розглядаються.

 

НЕОБХІДНІСТЬ ПРОВЕДЕННЯ ТРАНСКОРДОННИХ КОНСУЛЬТАЦІЙ

щодо проекту документа державного планування – відсутня.

Звіт СЕО до ДПТ вул.Чапаєва, 1а смт. Чинадійово


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь