Оголошення АВЕ

Дата: 23.06.2021 16:25
Кількість переглядів: 333

Фото без опису

Оголошення!

Чинадіївська селищна рада переконливо прохає: «Сплатіть за послуги з вивезення твердих побутових відходів!».

Завдяки систематичному вивезенню твердих побутових відходів, яке організоване згідно договорів із ТОВ «АВЕ Мукачево», у населених пунктах Чинадіївської селищної ради, довкілля вже не потерпає від великої кількості стихійних сміттєзвалищ, влаштованих несвідомими громадянами.

Чинадіївська селищна рада щиро вдячна громадянам за належне ставлення до добробуту та довкілля населених пунктів в яких проживаємо МИ З ВАМИ ТА НАШИМИ ДІТЬМИ. Своєчасний розрахунок за послуги AВE залишає наше сумління чистим.

Проте, на превеликий жаль, станом на сьогоднішній день на території сіл Косино, Обава, Чинадійово вул.Зелена, Бабичі, Ділок, Лецовиця, склалася прикра ситуація: через велику загальну заборгованість ТОВ «АВЕ Мукачево» припинило забір твердих побутових відходів від мешканців даних населених пунктів.

Чудово розуміємо невдоволення тих господарів, які вчасно оплачують послугу. Проте, у цій патовій ситуації, що склалася, межі толерантності ТОВ «АВЕ Мукачево» давно скінчилися.

У відповідності до ст.15 ЗУ «Про відходи» громадяни України, іноземці та особи без громадянства зобов'язані вносити в установленому порядку плату за користування послугами з вивезення побутових відходів.

Після неодноразових звернень на адресу боржників з проханням погасити заборгованість за надані послуги, з їхнього боку не було ніяких дій. Для можливості досудового врегулювання даного питання ТОВ «АВЕ Мукачево» просить оплатити заборгованість з вивезення твердих побутових відходів в найкоротший термін.

Чинадіївська селищна рада також переконливо просить розрахуватися із боргами за послуги з вивезення твердих побутових відходів із ваших осель – В НАЙКОРОТШИЙ ТЕРМІН. Буде дуже прикро, якщо через борги окремих жителів буде порушена взаємовигідна співпраця, що дозволяє тримати в чистоті населені пункти в яких проживають НАШІ сім'ї та зростають НАШІ діти.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь