СВЯТО ДЛЯ ВИПУСКНИКІВ

Дата: 13.06.2021 16:41
Кількість переглядів: 1595

Ось і закінчився черговий навчальний рік. Спливли в історію контрольні, семінари, ДПА. І уже знову стоять на порозі гімназій випускники 9 класів.

Саме 11 червня 2021 року у Чинадіївській громаді відбулися урочистості з нагоди випуску учнів 9 класів, які отримали свідоцтва про базову середню освіту.

На свято до Бистрицької та Обавської гімназій були запрошені Чинадіївський селищний голова Володимир Андрушко, начальник відділу освіти, молоді та спорту, у справах дітей та культури Микола Ващенок, староста Бистрицького старостинського округу Іван Цалан та староста Обавського старостинського округу Михайло Софілканич.

Незважаючи на пандемію коронавірусу та дистанційне навчання, це святкова і визначна подія для всіх дев’ятикласників, оскільки це їх перший документ, який засвідчує про наполегливу щоденну працю кожного учня на протязі усіх 9 шкільних років. Щемливо і тривожно було на серці у кожного з присутніх на святковому вечорі. Адже в цей нелегкий час учні вирушають у незвідану путь. Як складеться їх доля – таємниця. Та подумки кожен бажав їм щастя та мирного неба над головою.

Багато гарних, напутніх слів та побажань було сказано на адресу випускників. З особливим хвилюванням приймали випускники вітання від директорів гімназій, класних керівників та батьків. Але найнеочікуванішіми були вітання селищного голови, який нагородив за відмінне навчання трьох учнів Обавської гімназії та одного учня Бистрицької гімназії грамотами та грошовими подарунками. Грошові подарунки в Чинадіївській громаді започатковані з цього року вперше, як стимул успішного навчання для всіх інших учнів молодших класів.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь