У Чинадіївській громаді урочисто відкрито Центр надання адміністративних послуг

Дата: 06.04.2021 18:21
Кількість переглядів: 3912

Фото без опису

У Чинадіївській територіальній громаді за допомогою Програми «U-LEAD з Європою» розпочав роботу Центр надання адміністративних послуг. Мешканці громади отримали можливість доступу до широкого спектру високоякісних послуг: адміністративних, соціальних, нотаріальних, земельних та інших. Кожен останній четвер місяця також будуть надаватися й пенсійні послуги.

Наразі роботу ЦНАПу забезпечують кваліфіковані спеціалісти, які пройшли навчання та отримали сертифікати відповідності. Крім того, у населених пунктах територіальної громади будуть функціонувати відділені робочі місця.

Центр доступний для людей з інвалідністю. У приміщенні центру створено зону очікування, зону прийому громадян, кімнату для персоналу та дитячий куток.

Як зауважив селищний голова Володимир Андрушко, Центр надання адміністративних послуг Чинадіївської громади створено за рахунок коштів з державного фонду, співфінансування з місцевого бюджету та фінансової підтримки Програми «U-LEAD з Європою».

На даному заході також були присутні поважні гості: Іван Дем’янчук – експерт з питань децентралізації влади; Михайло Думнич – заступник начальника Південно-Західного міжрегіонального управління Міністерства юстиції у Закарпатській області (м.Івано-Франківськ); Світлана Пелюховська – начальник Мукачівського районного відділу державної реєстрації актів цивільного стану Південно-Західного міжрегіонального управління Міністерства юстиції у Закарпатській області (м.Івано-Франківськ); Оксана Лящук – начальник Мукачівського районного відділу Державної міграційної служби України в Закарпатській області.

Чинадіївська громада висловлює щиру вдячність партнерам міжнародної Програми «U-LEAD з Європою» за підтримку ідей та можливостей розвитку громад і за практичну допомогу на етапі їх реалізації.

Центр надання адміністративних послуг Чинадіївської громади – це єдине місце, де можна отримати найнеобхідніші адміністративні послуги у комфортних умовах.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь