Оголошення

14 Серпня, 2023 р., 11:45
16 серпня 2023 року о 13.00 год. в приміщенні Чинадіївської мистецької школи за адресом: селище Чинадійово, вул.Музична, буд.2, Мукачівського району, начальником управління головної інспекції Головного управління Національної поліції в Закарпатській області полковником поліції Дьордяй Володимиром Івановичем проводитиметься виїзний прийом громадян, після якого запланована робоча зустріч з активом Чинадіївської селищної територіальної громади, очільниками старостинських округів, представниками закладів освіти, медицини.
11 Серпня, 2023 р., 13:17
ТОВ «АВЕ Мукачево» надає послуги з вивезення побутових відходів на території Чинадіївської селищної територіальної громади.
10 Серпня, 2023 р., 10:41
30.08.2023 року відбудеться конкурсний відбір суб’єктів оціночної діяльності для визначення вартості земельної ділянки комунальної власності Чинадіївської селищної ради, яка перебуває в оренді, площею 1,6675 га, кадастровий номер 2122755500:10:008:0115, цільове призначення: для будівництва та обслуговування інших будівель громадської забудови (03.15), що знаходиться за адресою: вул. Санаторна, 316 А в смт. Чинадійово, Мукачівського району Закарпатської області. Кінцевий термін подання документів суб’єктами оціночної діяльності, для участі в конкурсі – 30 серпня 2023 року (включно). Строк виконання робіт – до 01 жовтня 2023 року. Перелік підтвердних документів, які подаються на розгляд комісії, вимоги до учасників конкурсу та інші відомості визначено в Положенні про конкурсний відбір суб’єктів оціночної діяльності, зміст якого прикріплено до цього оголошення. Конкурсна документація претендента подається в запечатаному конверті і складається із: -       підтвердних документів; -       пропозицій щодо ціни виконання робіт з оцінки, калькуляції витрат, пов’язаних з виконанням таких робіт, а також строку виконання робіт (у календарних днях), якщо він не був визначений в інформації про проведення конкурсу, запечатаних в окремому конверті; -       документів щодо практичного досвіду виконання робіт з оцінки разом із заповненою інформацією щодо досвіду претендента та оцінювачів, які будуть залучені до виконання робіт з оцінки майна (експертної грошової оцінки земельної ділянки) та підписання звіту про оцінку майна (експертну грошову оцінку земельної ділянки) (Додаток 2 до цього Положення).
17 Липня, 2023 р., 16:43

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь