Оголошення

08 Квітня, 2024 р., 08:22
Міністерство у справах ветеранів України повідомляє про запровадження телефонної "Єдиної ветеранської лінії". "Єдина ветеранська лінія" є безоплатною та працює щодня з 8 до 20 години. За телефоном 0 800 505 217 кваліфіковані фахівці надають консультацію з нагальних питань ветеранам і ветеранкам, членм їх сімей, а також родинм полеглих воїнів.
03 Квітня, 2024 р., 13:57
28 Березня, 2024 р., 13:43
Міністерство культури та інформаційної політики України реалізує інформаційну кампанію «Україна без бар'єрів». Цей проєкт покликаний популяризувати у суспільстві культуру безбар’єрності як філософію гідності та прийняття. Його ключова мета – підвищення обізнаності маломобільних груп населення про свої права та можливості їх реалізації, а також забезпечення толерантного ставлення до таких груп з боку суспільства.
21 Березня, 2024 р., 13:30
Повідомляємо про початок громадського обговорення звіту з оцінки впливу на довкілля, з метою виявлення, збирання та врахування зауважень і пропозицій громадськості до планованої діяльності на території лісового фонду філії «Довжанське лісомисливське господарство» ДП «Ліси України»

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь