ОГОЛОШЕННЯ!

Дата: 14.11.2022 11:00
Кількість переглядів: 148

Фото без опису

13.12.2022 року за адресою смт. Чинадійово, вул. Волошина, 41 відбудеться конкурсний відбір суб’єктів оціночної діяльності для визначення вартості комунального майна Чинадіївської селищної ради (з метою подальшої передачі в оренду), а саме: Частина нежилового приміщення – будівлі Бистрицької гімназії, с. Бистриця, вул. Шевченка, б/н.

Кінцевий термін подання документів суб’єктами оціночної діяльності, для участі в конкурсі – 07 грудня 2022 року (включно).

Строк виконання робіт – до 31 грудня 2022 року.

Перелік підтвердних документів, які подаються на розгляд комісії, вимоги до учасників конкурсу та інші відомості визначено в Положенні про конкурсний відбір суб’єктів оціночної діяльності, зміст якого прикріплено до цього оголошення.

Конкурсна документація претендента подається в запечатаному конверті і складається із:

  • підтвердних документів;
  • пропозицій щодо ціни виконання робіт з оцінки, калькуляції витрат, пов’язаних з виконанням таких робіт, а також строку виконання робіт (у календарних днях), якщо він не був визначений в інформації про проведення конкурсу, запечатаних в окремому конверті;

документів щодо практичного досвіду виконання робіт з оцінки разом із заповненою інформацією щодо досвіду претендента та оцінювачів, які будуть залучені до виконання робіт з оцінки майна (експертної грошової оцінки земельної ділянки) та підписання звіту про оцінку майна (експертну грошову оцінку земельної ділянки) (Додаток 2 до цього Положення).

Положення про конкурсний відбір


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь